Известие

Collapse
No announcement yet.

Сезонна смяна на гуми с всичките екстри.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщение
    Цолажа е от значение във всички случай , аз като махам 17-те на алфата и 15-те на малката ми взимат различна цена разбира се
    Разбира се, че ще е различна цената. Обиколката на 17-ките е къде, къде по-голяма от на 15-ките. Гумите на скейтборда ми ги сменят за левче
    Когато ми се е налагало да сменям тук е по 5 лева на гума 13-15 цола. За по-големите цолажи не знам. Аз си имам два комплекта джанти, и понеже съм с раздвижни болтове ми е по-спокойно като си ги сменям сам
    146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

смяна летни със зимни 14 с монтаж,демонтаж и баланс 28лв.направи ми впечатление че освен в цолажа има разлика в цените и за лети и железни джанти
      алфа ромео 156 1.8 тс -на части
      алфа ромео 164 2.0тс -на части
      нисан примера п10 1,6 16в хечбек
      sigpic

Comment

Съвсем прясна информация от Ловеч. Смяна на 4-те гуми, демонтаж,монтаж,баланс + тежести = 24+1лв.Джантите са оригиналните алуминиеви 16'' на алфа 166.

Comment

Явно в столицата, доста ламтят за пари. Наистина за първи път чух от вас за различни цени при смяна на гуми взависимост от цолажа, за допълнително плащане на оловото и различни цени от алуминиеви и железни джанти...А съм сменял на доста места и във Варна и в Шумен и такова нещо нема.
          Alfa Romeo 166 2.4jtd

Comment

Първоначално публикувано от Dob4i Покажи съобщение
            Явно в столицата, доста ламтят за пари. Наистина за първи път чух от вас за различни цени при смяна на гуми взависимост от цолажа, за допълнително плащане на оловото и различни цени от алуминиеви и железни джанти...А съм сменял на доста места и във Варна и в Шумен и такова нещо нема.
            като сменям гуми си плащам и не питам щото .. не е за питане иначе и аз искам като Ванката да имам два вида колела и да ги сменям ама харесвам едни джанти като за мен от полиран алуминий и за последните доето ги видях Гиги ме изпревари и ги купи
            Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Да ти шитна моите тогаз,щом си мераклия за полиран алуминий
              sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                Да ти шитна моите тогаз,щом си мераклия за полиран алуминий
                защо пък не пиши на лично или намери найтролера в скурето
                Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
                  защо пък не пиши на лично или намери найтролера в скурето
                  Не бре шегувам се Един месец и една кофа с пари заминаха за да ги полирам.Ако ти кажа цена ще се изсмееш
                  Но за мен визията с полиран алуминий не може да се сравни с друго
                  sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                    Не бре шегувам се Един месец и една кофа с пари заминаха за да ги полирам.Ако ти кажа цена ще се изсмееш
                    Но за мен визията с полиран алуминий не може да се сравни с друго
                    Дай някоя снимчица да го видим как е станало
                    Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

28лв за 16ки при нас в една гумаджийница.
                      Има сега промоция в една друга за 20 :Д
                      Джанти са ми изправяли и 14 и 15 за по 20лв ако е по-изкивена 5кинта отгоре.
                      Цолаж нагоре и цената нагоре...
                      Lancia Lybra 2.4jtd 2002 Intensa
                      Fiat Marea TD100 hlx 97

Comment

Аз ги излекувах гумаджиите.
                        Отвиване на старите + сваляне с голямо ритане понякога и с метална тръба си помагат.
                        Слагане на новите и ... 8лв.
                        Ако ми умият старите гуми - няма мноо хора давам по 10лв.
                        Писна ми на всяка смяна да ми вземат по 70лв - само 3 пъти ги издържах, и вече 5 пъти съм рахат с 10лв.
                        120-те лева дето дадох за джанти съм ги избил 2 пъти вече.
                        След 3-4 седмици пак за 10-ка ще сложа зимните.
                        ALFA 156 1.9JTD '98
                        ALFA 159 2,4JTDM Q4 2007

Comment

В Русе...
                          - подмяна на 17' гуми с вс екстри 20лв
                          - смяната на 17 летни с 15 зимни 10лв
                          Имам втори комплект джанти 15' за зимата...необходимо 1ч
                          sigpic
                          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от Dob4i Покажи съобщение
                            Явно в столицата, доста ламтят за пари...
                            Няма нужда от прибързани заключения. Първо, както виждаш от постовете на колегите, някъде тарифата е според цолажа, другаде - не. Второ, в София гумаджии, магазинери и всякакви подобни имат по-високи разходи за наем, работници и т.н., затова държат и по-високи цени.
                            Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                            Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Но пък имат и повече работа - смених първите зимни срещу 43 лева (само баланс на зимните и закачането им) с/у КАТ - чакахме сума ти време на опашка. Втората смяна ми струваше 30 лева (размяна на гуми върху джанти плюс баланс и качването) - само че в Перник, където нямаше никой, освен мен.
                              Alfa Romeo 166 3.2 V6 24 '04 FL
                              HardwareBG Team member | PC компоненти | RC модели | Електронни цигари | Настолни игри

Comment

Големи са бинесмени в Сф, откакто преди 3 години ми взеха за 2 14ки смяна с баланс 28 кинта, вече си ги сменям на село за по 4 лв на колело. Освен това не съм имал никога проблем с баланса, а имам 2 коли и двете ги карам там. Няма значение цолажа, няма значение лята или желязна джанта, нито има значение колко баланс слагат. То и без тва не виждам какво значение има дали сваля 13ка или 15ка, дали лята или дали слага 3 гр баланс или 1гр, нали са по някакви си жълти стотинки... просто го използват, за да вдигат цените. Да ма прощават...

Comment

Working...
                                X